Rata ja sen käyttö

Katso livekuvaa Kotkan radalta!

Varikkoalue
Rata-aluetta


Radan osoite: Moottoriurheilukeskus, Lentokentäntie 269, 48720 Kotka

HUOM! Navigaattori tällä osoitteella ohjaa pohjoisesta päin tultaessa umpikujaan. Aja Kouvolasta päin tullessa Hotelli Leikarille asti ja siitä 7 tielle (moottoritie) ja nouse sen jälkeen toisesta rampista oikealle Hurukselantielle.

GPS-koordinaatit: 60° 34´ 41´´ P / 26° 53´ 48´´ I

RATAMAKSUT


Ratamaksu on oltava maksettu ennen ajamista. Vaihtoehtoina ovat kertamaksu tai Kotkan FK-kerhon jäsenillä myös kausimaksu.

Maksukuitti on pyydettäessä esitettävä kerhon toimihenkilölle. Suoritetusta maksusta autoon tulee kiinnittää kausimaksutarra tai päivämaksutarra.

Karting autojen ratamaksut: – päivämaksu 25 € / päivä.

Kausimaksu 160 € / kausi / perhe, vain Kotkan FK kerhon jäsenet.

Ratamaksut tulee maksaa tilille FI65 5172 2020 1484 22.
Viestikohtaan merkintä ratamaksu.

Kausimaksutarrat saatavilla kuittia vastaan Alppirinteiltä, Soita Marjolle (puh. 050 530 7858) tai Markulle (puh. 040 746 4007) sopiaksesi noudosta. Tarroja saa myös radalta mahdollisesti paikalla olevilta hallituksen jäseniltä.


Supermotot ja ratamönkkärit:

Kotkan FK kerhon ratamaksun maksamalla supermotoilla on mahdolisuus ajaa kartingradalla. Jos samaan aikaan radalla on kartingautoja, ajetaan radalla vuorovedoin.

Mikäli radalla tavoitetaan kuljettajia, jotka eivät ole maksaneet radan käytöstä määräytyy ratamaksu kaksinkertaiseksi. Toistuvasta rikkeestä radankäyttö kielletään.

****************************************

Kausimaksun maksettuasi voit lunastaa avaimen radan porttiin 10€ panttia vastaan. Ota yhteyttä johonkin hallituksen jäsenistä.

MEILLÄ SAA AJAA KELLON YMPÄRI - JOKA PÄIVÄ!

Rata auki sulan maan aikaan joka päivä 9-21.

Radalla ei ole päivystystä ja alue on lukittu sen ollessa tyhjillään.

Jos et omista avainta radalle, pydähdy tullessasi Neste Huttusella. Siellä auttavat avainasiassa